Femtech уред за посилна ти

KegelSmart™

5,579.00ден

Најлесната рутина за Кегелови вежби до сега.

Иднината е сега – KegelSmart е нов револуционерен начин за да ги правиш Кегеловите вежби! Тој е твој личен тренер на мускулите на карличното дно којшто одредува програма која е лесна за следење, безбедна за користење и целосно скроена според твоите индивидуални потреби. Кегеловите вежби треба да се прават на секоја возраст и во секоја фаза од животот, а ова е најлесниот и најпаметниот начин да внесеш редовна рутина на правење Кегелови вежби во твојот распоред. Почни веднаш, гледај колку брзо си ја градиш силата и радикално си го менуваш животот.

Категорија:

Само 5 минути прават огромна разлика

За само 5 минути дневно, KegelSmart дава мерливи резултати за само 12 недели. Лесно е да си го зајакнеш карличното дно, да ја повратиш вагиналната црвстина по породување, да ја подобриш контролата врз мочниот меур и да ги засилиш сензациите во интимните моменти.

КАКО И ЗОШТО?

  • Направен од 100% медицински силикон
  • Ја отчитува силата на муслулите на карлицата
  • Автоматски поставува ниво на вежбање
  • Едноставна програма водена од вибрации
  • Го подобрува тонусот и силата на мускулите на карличното дно
  • Практична врвка за полесно отстранување
Основата на силната жена е во нејзиното карлично дноЖивеј долго и зајакни се!

Твојот водич за користење

1. Вклучи го

Вклучи го KegelSmart притискајќи го копчето О, програмата за вежбање ќе почне автоматски по 30 секунди.

2. Вметни го

Целосно вметни го уредот во вагината, оставајќи ја врвката за извлекување надвор од телото за послесно отстранување по завршувањето на вежбите.

3. Започни

Ќе почувствуваш серија од 3 брзи вибрации кои го означуваат почетокот на вежбањето. И сега треба само – да почнеш за вежбаш!

TOP