За враќање во форма

Laselle™

930.00ден2,290.00ден

Дај му моќ на карличното дно.

Пронајди ја твојата внатрешна сила со текчиња кои се лесни за употреба и ќе го подигнат на ново ниво вежбањето на мускулите на карличното дно. Исто како како и теговите во теретана, Laselle текчињата ти пружаат едноставен и безбеден тренинг со отпор за мускулите на карличното дно, па брзо се гради цврстина и тонус. Моќ на карлицата!

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

Дополнителни информации

Тип

28 g, Сет

Стисни, подигни, одмори и повтори!

Laselle текчињата се навидум едноставни вагинални текчиња кои изгледаат како малечки окови – но, тие нема да те забават!

Покриени со 100% медицински силикон, секое текче содржи мала тежинка во внатрешното јадро која се движи и се врти при движење. Лесно е и ќе ти помогне подобро да си го запознаеш телото додека си го правиш карличното дно најсилно до сега!

ЕВЕ ЗОШТО ЌЕ ТИ СЕ ДОПАДНАТ ТЕКЧИЊАТА LASELLE

  • Лесно ќе добиеш сила и тонус на мускулите на карличното дно
  • Ја поттикнува правилната техника за Кегелови вежби за најдобри резултати
  • Внатрешното тежинско топче на Laselle помага во зацврстување на мускулите
  • Можеш да вежбаш со дури 6 тежински комбинации
  • Брзо ќе видиш и ќе ги почувствуваш резултатите
  • Текчињата се направени од безбеден 100% медицински силикон
Силата доаѓа одвнатреЖивеј долго и зајакни се!

Твојот водич за користење

1. Одбери

Избери текче или комбинација од текчиња која сметаш дека е удобна за тебе. Не плаши се– ова е обичен тренинг!

2. Вметни

Оставајќи ја врвката за извлекување надвор од телото, цврсто, но нежно, вметни го текчето (или текчињата) во вагината, користејќи гел за навлажнување на база на вода за дополнителна удобност. Ќе можеш да ја почувствуваш тежината, но не би требало да те боли.

3. Намести

Текчето треба да биде наместено на околу 2cm во вагината. Така ќе знаеш дека е на точното место. Сега останува само – да стегнеш!

TOP