Таа што се склопува

Lily Cup™ Compact

1,765.00ден

Првата чашка во светот што се склопува.

Би сакале да ти ја претставиме првата чашка во светот што се склопува и ја собира во мало заштитно кутивче! Можеш да ја ставиш во ранец, чанта или џеб, и подготвена си. Потоа, кога ќе ти треба, можеш лесно да ја отвориш за непрестајна заштита во текот на 8 часа. Без проблеми.

Исчисти
SKU: Недостапно Категорија:

Дополнителни информации

Големина

A, B

Ги сакаме сите форми и големини.

 

Големина А

Ако не си родила или си родила со царски рез, оваа големина е совршена за тебе. Ова е совршена големина и за оние кои имаат средно обилна менструација.

Големина Б

Оваа големина се препорачува за жени кои родиле или за оние кои имаат послабо карлично дно. Ако имаш пообилна меструација, оваа големина ќе биде токму за тебе.

ТВОЈОТ ЛИЧЕН ТЕЛОХРАНИТЕЛ ВО ДВИЖЕЊЕ

  • 100% медицински силикон
  • Покрива од лесна до средно обилна менструација
  • Се скплопува во практично заштитно кутивче
  • До 8 часа заштита без проблеми
  • Доаѓа во две големини, А и Б
  • Се употребува многукратно и е еколошко решение за циклусот
Никогаш не престанувај да бидеш онаа којашто сиОсобено не за време на циклусот#WhileBleeding

Твојот водич за користење

1. Свиткај

Држи ја основата на чашката, сплескај го отворот и преклопи ја на половина.

2. Вметни

Насочи ја чашката кон крајот на ‘рбетот и вметнувај ја нагоре додека да влезе дршката за отстранување.

3. Намести

Ротирај ја чашката во двете насоки или лесно повлечи надолу. Со прстот помини околу чашката да се осигураш дека е целосно отворена. Доколку чашката не се мрда, подготвена си!

4. Отстрани

Фати ја дршката за отстранување и нежно стисни ја основата за да го ослободиш вакуумот. Полека повлечи ја дршката и чашката е надвор!

TOP