Таа со која можеш да имаш секс

Ziggy Cup™

2,490.00ден

Менструалната револуција почнува тука!

Да, Ziggy Cup е револуција во менструалната заштита во мало. Таа е првата и единствена чашка со многукратна употреба што може да се носи за време на секс! Рамниот дизајн на Ziggy дава 8 часовна удобност, слобода и самодоверба. Ако посакаш, не мора да се воздржуваш за време на оние денови!

Категорија:

Нема.

Веќе.

Граници.

За сите кои го сакате најудобниот циклус до сега, Ziggy Cup е единствената чашка за многукратна употреба што може да се користи за време на секс, овозможувајќи ги сите предности на чашка плус секс во циклус без неред. Оваа револуционерна чашка е целосно направена од силикон тенок како цветно ливче, што значи дека чашката Ziggy не може воопшто да се почувствува – што и да правиш.

Заради практичност, Ziggy доаѓа со хигиенско силиконско кутивче кое лесно ќе го собере во ранецот или чантата. Само измиј ја чашката по употреба и стави ја во нејзиното дискретно кутивче.

НЕМА МЕСТО ЗА КОМПРОМИС, САМО ВРВНА УДОБНОСТ.

  • 100% медицински силикон
  • Рамна е за апсолутна удобност и секс за време на циклус без неред
  • До 8 часа заштита без проблеми
  • Двоен раб
  • Единствена реупотреблива чашка што може да се корити за време на секс
  • Здрава е за твоето тело – нема мирис, сувост или иритација
  • Покрива од лесна до пообилна менструација
  • Се употребува многукратно и е еколошко решение за циклусот
Не е срамота да се биде жена#WhileBleeding

Твојот водич за користење

1. Стисни

Со палецот и показалецот стисни ги и спој ги страните на работ за да направиш форма на 8.

2. Вметни

Вметни ја задната страна на работ прва и со показалецот турни ја чашката. Насочи ја чашката наназад и благо надолу за работ за да намести позади цервиксот.

3. Намести

Поттурни го предниот раб зад пелвичната коска за правилно да ја наместиш чашката околу цервиксот за да ти ја собира менструацијата.

4. Отстрани

Вметни го прстот и закачи го предниот раб на чашката. Нежно повлечи ја надвор држејќи ја хоризонтално за да избегнеш излевање.

TOP